lunes, 2 de marzo de 2015

Islas para el professor

CRETA:Creta es la isla más grande de Grecia, con más de 8 mil kilómetros cuadrados de  una tierra llena de contrastes y riqueza, un país con identidad propia, famosa por sus mitos, leyendas y tradiciones.

Si tuviéramos que pensar en los colores de Creta, sin duda corresponden a al azul intenso de su cielo y sus aguas, y al blanco de sus monasterios y la fina arena de sus costas: la isla cuenta con mil kilómetros de costa de arena blanca y playas inaccesibles bañadas por el Mediterráneo.

Les Cíclades són un arxipèlag de la mar Egea situat al sud-est de la Grècia continental, estat al qual pertanyen. El nom de Cíclades prove de que les illes formaven un cercle al voltant de l'illa sagrada de Delos.
 Cíclades té una superfície de 2.572 km² i una població de 119.549 habitants (2005). La capital és la ciutat d'Ermoúpolis, a l'illa de Siros. El formen 26 illes principals i unes 200 illes petites. 
Les illes principals son:



Isla recomendada para el viaje.

Hoteles en creta: http://www.lacreta.es/hoteles-en-creta/, y nosaltres et recomenem aquest:Galaxy Hotel Iraklio que val 84€ la nit i va tot incluit.


Creta és l'illa més gran de Grècia, amb més de 8 mil quilòmetres quadrats d'una terra plena de contrastos i riquesa, un país amb identitat pròpia, famosa pels seus mites, llegendes i tradicions.

La costa sud de Creta, amaga petits pobles pesquers, on només podem accedir per mar. És el cas de Loutro, un lloc diferent sense cotxes, sense grans hotels, que no ha estat explotat pel turisme de masses.


No podem oblidar-nos de l'exquisida gastronomia cretense, l'ingredient de la qual estavella és l'oli d'oliva. Es tracta de plats frescos, genuïnament mediterranis, que podem degustar en restaurants i tavernes.


La ruta per la Gola de *Samaria està molt bé indicada mitjançant senyals al llarg del recorregut, sent així la sendera més transitada de tota Grècia (el segon és el del Munti Olimp). Es tracta d'un camí de difícil pèrdua, ja que habitualment trobem nombroses persones cobrint la ruta. A més, tenim fonts d'aigua i banys en diversos punts del recorregut.


Las "Puertas de Hierro", la parte más estrecha de la Garganta de Samaria
Las “Puertas de Hierro”, la parte más estrecha de la Garganta de Samaria

No hay comentarios:

Publicar un comentario